Chocolate Chip Cookies met Pecannoten

Chocolate Chip Cookies met Pecannoten

Chocolate Chip Cookies met Pecannoten

Ingrediënten: 125 gram boter, 110 gram donkere basterdsuiker, 55 gram suiker, 1 ei, 150 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, bakpoeder, zout, 100 gram pure chocolade, 70 gram pecannoten,

Aantal koekjes: 23

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix 125 gram boter met 110 gram donkere basterdsuiker en 55 gram suiker. Voeg 1 ei toe en mix tot het smeuïg is. Voeg vervolgens 150 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, een beetje bakpoeder en een snufje zout toe. Mix even. Roer er vervolgens voorzichtig 100 gram gehakte pure chocolade en 70 gram gehakte pecannoten door. Maak op een bakplaat, bekleed met bakpapier, met een dessertlepel hoopjes van het beslag, zorg voor voldoende ruimte. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de oven. Laat de koekjes eerst een paar minuten afkoelen op de bakplaat en vervolgens verder afkoelen op een rekje. Smul ze!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top