Macaroni met Kip, Chorizo en Paprika

Macaroni met Kip, Chorizo en Paprika

Macaroni met Kip, Chorizo en Paprika

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 100 gram chorizo, 1 kipfilet, 1 ui, 1 groene paprika, 1 pakje Cirio tomaatblokjes met chili,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram in blokjes gesneden chorizo tot het knapperig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui en 1 in reepjes gesneden groene paprika toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 pakje Cirio tomaatblokjes met chili toe. Laat het geheel op laag vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top