Rijst met Schnitzel en Paprika in Ketjapsaus

Rijst met Schnitzel en Paprika in Ketjapsaus

Rijst met Schnitzel en Paprika in Ketjapsaus
Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, laos, gemberpoeder, kaneel, 2 theelepels Samasaya sambal tomaat, 2 schnitzels, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 200 ml rundvleesbouillon, 100 ml Samasaya ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, laos, gemberpoeder, kaneel en 2 theelepels sambal tomaat tot de ui zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzel tot de schnitzel bruin is. Voeg vervolgens 1 rode en 1 gele paprika (gesneden) toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 200 ml rundvleesbouillon, laat dit iets inkoken. Voeg vervolgens 100 ml ketjap manis toe en laat het nog een paar minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(1.570 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top