Duo Cake met Fruit

Duo Cake met Fruit

Duo Cake met Fruit

Duo Cake met Fruit

Ingrediënten: 500 gram boter, 250 gram suiker, 250 gram donkere basterdsuiker, 8 eieren, 500 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 3 eetlepels cacaopoeder, frambozen, aardbeien, blauwe bessen,

Aantal cakes: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (normale oven). Voor het vanille-beslag: mix 250 gram boter met 250 gram suiker. Voeg één voor één 4 eieren toe en meng tot een schuimig geheel. Voeg 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker toe. Mix tot een goed beslag. Verdeel het beslag over 2 ingevette en bebloemde cakevormen. Verdeel over het beslag frambozen, aardbeien en blauwe bessen (naar eigen hoeveelheid). Maak vervolgens het chocoladebeslag. mix 250 gram boter met 250 gram donkere basterdsuiker. Voeg één voor één 4 eieren toe en klop tot een schuimig geheel. Voeg vervolgens 250 gram bloem en 3 eetlepels cacaopoeder toe. Mix tot een goed beslag. Verdeel het beslag over de cakevormen en zorg dat het fruit helemaal bedekt is. Zet de cakevormen in de voorverwarmde oven voor ongeveer 60 tot 70 minuten. Laat de cake afkoelen in de oven met de ovendeur open. Smul ze!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top