Fusilli met Kipfilet en Doperwten

Fusilli met Kipfilet en Doperwten

Fusilli met Kipfilet en Doperwten
Ingrediƫnten: Jamie Oliver fusilli, zout, 1 ui, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 200 gram doperwten (diepvries), 1 pot Jamie Oliver tomato, olive & garlic pasta sauce, 50 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 in blokjes gesneden kipfilet en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de kipfilet bruin is. Voeg 200 gram doperwten toe en bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 pot Jamie Oliver tomato, olive & garlic pasta sauce met 50 ml water toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Giet de fusilli af en roer door de pasta saus. Serveer eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top