Meergranen Brood

Meergranen Brood

Meergranen Brood

Het eerste baksel uit de nieuwe oven, een meergranen brood.

Ingrediënten: 1 pak Koopmans mix voor meergranen brood, 20 gram roomboter, 250 lauwwarm water,

Doe de Koopmans mix voor meergranen brood met 20 gram roomboter en 250 ml lauwwarm water toe. Kneed het met de mixer met deeghaken tot een soepel deeg. Dek de kom af met een theedoek en laat het minimaal 10 minuten rijzen bij kamertemperatuur. Maak van dit deeg een bol en leg het op een ingevette ovenplaat. Dek het af met een theedoek en laat het deeg nog 45 minuten rijzen bij kamertemperatuur. Verwarm, intussen, de oven voor op 200 graden. Bak het brood in ongeveer 30 minuten bruin en gaar. Laat het brood afkoelen. Smul ze.

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top