Subway in Veenendaal

Subway in Veenendaal

Subway in Veenendaal

Tweede dag van de verbouwing, de kastjes en dergelijk zijn gearriveerd, de gaten zijn dicht geplamuurd, de koof van de afzuigkap gebouwd en de uitgang daarvoor ietwat omgelegd. Morgen de opbouw? Vandaag hebben we daarom happy hour bij Subway gedaan. 1 sub van 30 centimeter voor de prijs van 15 centimeter. Michel had een chicken pizziola en zelf heb ik de chicken cordon bleu genomen. Lekker broodje, de honey oat, zelf gekozen ‘groente’ er op en een sweet onion saus erbij. Was weer eens lekker.

Subway Veenendaal
Hoofdstraat 107
3901 AK Veenendaal

0
(176 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top