Golden House in Veenendaal

Golden House in Veenendaal

Golden House - Veenendaal

Ongeveer een week lang kan ik thuis niet koken, er komt een namelijk een nieuwe keuken. Mooier, lager (het was eerst een keuken voor lange mensen en zelf ben ik nogal klein) en eindelijk weer een echt gasfornuis. Tot die tijd moeten we kijken waar we voor een redelijke prijs kunnen eten, want tja afwas wil je ook niet zo zonder spoelbak. Vandaag werd het Chinees bij Golden House. Michel nam Tjap Yuk Fan / Ming – babi pangang, tjap tjoy en saté en ik de Kai Yuk Fan / Ming – babi pangang, kip champignons en saté. Beide namen we er nasi goreng bij. Voordat alles geserveerd werd kregen we nog een schaaltje kroepoek. Ouderwets lekker Chinees gegeten

Golden House
P.W.A. Park 465A
3905 CN Veenendaal
Tel: 0318-523387

(100 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top