Cottage Pie

Cottage Pie

Cottage Pie
Ingrediënten: 1 ui, 200 gram gehakt, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 2 eetlepels HP sauce, 1 eetlepel mosterd, aardappelpuree, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en roerbak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe en bak een minuut of 5 mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en breng op smaak met 1 bouillonblokje, 2 eetlepels HP sauce en 1 eetlepel mosterd. Verwarm nog een paar minuten door. Doe het gehakt mengsel in een ovenschaal. Bedek het gehakt met de aardappelpuree. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top