Tacoschotel

Tacoschotel

Tacoschotel
Ingrediƫnten: 1 blik tomaatblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, shoarmakruiden, 3 bosuien, 1 gegrilde paprika, 100 gram kipreepjes, 75 gram tacochips, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht). Meng 1 blik tomaatblokjes met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, shoarmakruiden, 3 in ringen gesneden bosuien, 1 in stukjes gesneden gegrilde paprika en 100 gram kipreepjes. Doe dit in een ovenschaal en leg er 75 gram tacochips in. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top