Wafels met Bananenijs, Slagroom en Chocoladesaus

Wafels met Bananenijs, Slagroom en Chocoladesaus

Wafels met Bananenijs, Slagroom en Chocoladesaus

Wafels
Ingrediënten: 4 eieren, 250 gram bloem, 1 eetlepel suiker, 1 zakje gist, 200 ml water, 300 ml melk, 100 gram boter,

Aantal wafels: 18

Splits 4 eieren. Meng 250 gram bloem met 4 eidooiers en 1 eetlepel suiker. Meng 1 zakje gist met 200 ml lauwwarm water en meng dit door het bloembeslag. Meng 300 ml lauwwarme melk met 100 gram gesmolten boter. Meng dit ook door het bloembeslag. Klop 4 eiwitten stijf. Schep dit voorzichtig door het beslag. Laat het beslag een uur rusten met een doek over de kom. Bak de wafels in 6 minuten in het wafelijzer.

Bananenijs
Ingrediënten: 500 gram bananen (gepeld), 250 gram Diamant frucht-eis zauber,

Mix 500 gram banaan met 250 gram frucht-eis zauber met de staafmixer tot een schuimige massa. Zet het vervolgens een nachtje in de diepvries.

Serveer de wafels met een bolletjes bananenijs, slagroom en chocoladesaus. Smul ze!

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top