Spaghetti met Champignons, Gehakt en Tomatensaus

Spaghetti met Champignons, Gehakt en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 pot Jamie Oliver tomato and basil sauce,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg als laatste 1 pot Jamie Oliver tomato and basil pasta saus toe en laat het nog 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(1.092 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.