Hamburger met Tomatensaus

Hamburger met Tomatensaus

Hamburger met Tomatensaus
Ingrediënten: 2 hamburgers, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 blikje tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel kruidenboter, 1/2 blokje kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Bak de hamburgers aan beide zijden bruin. Haal de hamburgers uit de pan. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en breng op smaak met 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel kruidenboter en 1/2 blokje kippenbouillon. Zet het vuur lager, leg de hamburgers terug in de pan en laat het nog 10 minuten pruttelen. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

(132 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top