Appelflappen

Appelflappen

Appelflappen

Omdat ik nog steeds niet alle appels had op gebruikt die ik had klaargemaakt voor de dichte appeltaart en het feit dat de koelkast ook leger moet worden de komende weken heb ik nog appelflappen gebakken. In de vriezer had ik nog 4 vellen bladerdeeg, deze ontdooit. Door de appels nog rozijnen geroerd en dit op de bladerdeeg gelegd. Bladerdeeg over de appels gevouwen, op een bakplaat gelegd en vervolgens bestrooit met suiker en Jamie Oliver chocolat en coffee bean sugar. Bak de appelflappen in 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Smullen.

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top