Chinees Gegrild Varkenhaas

Chinees Gegrild Varkenhaas

Chinees Gegrild Varkenhaas

Ingrediënten: 2 eetlepels zwarte bonensaus, 3 teentjes knoflook, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels rijstwijn, gemberpoeder, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie, 1 theelepel basterdsuiker, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 rode paprika, 200 gram champignons, 3 bosuien, noodles,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 2 eetlepels zwarte bonensaus, 3 fijngehakte teentjes knoflook, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels rijstwijn, gemberpoeder, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie en theelepel basterdsuiker. Marineer hierin 1 varkenshaas voor minstens 1 nacht. Verwarm de oven voor op 170 graden. Leg het varkenshaasje in een ovenschaal (zonder de marinade). Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 in blokjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roer als de champignons zacht zijn de marinade door het geheel. Giet de noodles af en roer bij de groente. Warm het geheel goed door. Serveer de noodles met de in plakjes gesneden varkenshaas. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Chinees Gegrild Varkenhaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top