Taco’s met Gehakt en Champignons

Taco’s met Gehakt en Champignons

Taco's met Gehakt en Champignons
Ingrediƫnten: 1 ui, 300 gram gehakt, shoarmakruiden, 200 gram champignons, 1 gegrilde paprika, 3 eetlepels mais, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, peper, 9 tacoschelpen,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 125 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Breng op smaak met shoarmakruiden. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons, 1 gesneden gegrilde paprika en 3 eetlepels mais toe. Laat de champignons zacht worden. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup toe. Roer goed door en laat het op laag vuur 10 minuten pruttelen. Doe ondertussen de tacoschelpen ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel. Serveer er eventueel geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top