Chicken Curry Wraps

Chicken Curry Wraps

Chicken Curry Wraps
Ingrediënten: 60 ml yoghurt, 2 eetlepels milde curry pasta, 2 kipfilets, 4 eetlepels maïs, 1 tomaat, 1 ui, 2 eetlepels mayonaise, sla, 6 tortilla wraps,

Aantal personen: 3

Meng 60 ml yoghurt met 2 eetlepels milde curry pasta. Snij 2 kipfilets in blokjes en meng dit door het yoghurt-mengsel. Laat de kip minstens 4 uur marineren in afgesloten kom in de koelkast. Verwarm de oven voor op 250 graden (grilstand). De de kipfilet in een ovenschaal. Zet de ovenschaal 10 minuten in de voorverwarmde oven. Meng ondertussen 4 eetlepels maïs met 1 in blokjes gesneden tomaat (zonder zaadjes), 1 gesnipperde ui en 2 eetlepels mayonaise. Meng de kipfilet door het maïs-mengsel. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met sla en vervolgens met het kip-mengsel. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top