Babi Kecap met Rijst

Babi Kecap met Rijst

Babi Kecap met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 schnitzels, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1/2 potje Samasaya saus voor babi kecap,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en roerbak tot de schnitzelreepjes bruin zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1/2 potje Samasaya saus voor babi kecap toe en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top