Vleestaart

Vleestaart

Vleestaart
Ingrediënten: 300 gram gemengd gehakt, 150 gram ham, 2 braadworsten, 1 ui, 50 gram geraspte kaas, zout, peper, paprikapoeder, vers bladerdeeg, 1 ei,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 300 gram gehakt, 150 gram in kleine blokjes gesneden ham, het worstvlees van 2 braadworsten, 1 fijngesnipperde ui en 50 gram geraspte kaas. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Smeer een springvorm van 20 centimeter in met boter. Bekleed de springvorm met bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem van het bladerdeeg. Vul de vorm met het vleesmengsel. Vouw de rest van het bladerdeeg er overheen. Bestrijk de bovenkant met een geklutst ei. Strooi er nog wat zout, peper en paprikapoeder over. Zet de vleestaart ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top