Indische Kip

Kip

Indische Kip

Indische Kip
Ingrediënten: 2 uien, 2 teentjes knoflook, 2 kipfilets, 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, 125 gram taugé, 1 eetlepel basterdsuiker,

Aantal personen: 3

Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kip bruin. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas 125 gram taugé en 1 eetlepel basterdsuiker toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 15 minuten pruttelen. Lekker met bijvoorbeeld nasi. Eet smakelijk!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top