Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, bloem, kerriepoeder, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 3 bosuien, 400 ml kokosmelk, peper,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing van de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes, bestrooi met zout, bloem en kerriepoeder. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Schep de kipfilet als het bruin is uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat kerriepoeder naar smaak. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en de gebakken kipfiletblokjes toe. Bak kort mee. Voeg 400 ml kokosmelk toe en breng dit aan de kook. Laat de saus indikken. Breng op smaak met wat zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top