Café Bistro Woods in Kröv

Café Bistro Woods - Kröv Café Bistro Woods - Kröv

Café Bistro Woods - Kröv Café Bistro Woods - Kröv Café Bistro Woods - Kröv

De laatste dag op ons vakantieadres op Landal Mont Royal, om te eten zijn we lekker makkelijk naar het restaurant op het park gegaan. Michel en ik hebben als hoofdgerecht varkensfilet met uien, spek en paddenstoelen (en courgette, aubergine), Britt koos voor de gegrilde kipfiletspies met satésaus en een pittige salade. Erbij werd frites geserveerd en de salade kon je zelf samenstellen bij de saladebar. Uiteraard hebben we ook een nagerecht genomen. Michel nam de notenkraker, notenijs met slagroom, Britt koos voor een bananasplit, een banaan met vanille-ijs en slagroom en zelf koos ik voor de welbekende dame blanche, vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus. Lekker gegeten!

Café Bistro Woods
Landal Mont Royal
54536 Kröv (Duitsland)
Tel (0049)(0)6541-70070

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*