Hotel ‘t Paviljoen in Rhenen

Hotel ‘t Paviljoen in Rhenen

Hotel ’t Paviljoen in Rhenen

Vandaag hebben we een high-tea gedaan in de brasserie ‘Mondial’ van hotel ‘t Paviljoen. We kozen voor de high-tea de luxe die deze keer in zomerse sferen was. De high tea bestond uit een smoothie van aardbei en sinaasappelsap, aardbeien met balsamico azijn en poedersuiker, een sandwich gerookte zalm en tuinkers, sandwich komkommer en tuinkers, scone, brownie, mini quiche, muffins, bonbons, petit fours, cake, en sorbetijs. Onbeperkt kon je er thee van Dammann Frêres (of Illy koffie) erbij drinken. Kortom genoeg om een tijdje er van te genieten. Het was heerlijk!

Hotel ‘t Paviljoen – Brasserie Mondial
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top