Gegratineerde Gehaktballetjes in Tomatensaus

Gegratineerde Gehaktballetjes in Tomatensaus

Gegratineerde Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediënten: 12 gehaktballetjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram ontbijtspek, 1 blikje worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 12 gehaktballetjes rondom bruin. Haal het uit de pan en doe de gehaktballetjes in een ovenschaal. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 150 gram reepjes ontbijtspek. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 uitgelekt blikje worteltjes en 1 blik tomaatblokjes toe. Verkruimel er een bouillonblokje boven. Breng kort aan de kook. Haal de tomatensaus van het vuur. Pureer de saus en schep de saus over de gehaktballetjes. Strooi er stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal nog 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld pasta. Eet smakelijk!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top