Spaghetti met Gerookte Kip, Sperziebonen en Prei

Spaghetti met Gerookte Kip, Sperziebonen en Prei

Spaghetti met Gerookte Kip, Sperziebonen en Prei

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 prei, tijm, oregano, 200 gram sperziebonen, 250 ml kookroom, 1 blokje kippenbouillon, 1 gerookte kipfilet, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in ringen gesneden prei met tijm en fijngehakte oregano tot de prei zacht is. Voeg 200 gram sperziebonen bij en roerbak een paar minuten mee. Voeg 250 ml kookroom en 1 blokje kippenbouillon toe. Laat het kippenbouillonblokje oplossen in de kookroom. Laat het geheel 5 minuten pruttelen. Voeg 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet en fijngehakte basilicum toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(438 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top