Kipfilet Gevuld met Kruidenboter

Kipfilet Gevuld met Kruidenboter

Kipfilet Gevuld met Kruidenboter

Ingrediƫnten: 75 gram roomboter, 1 teentje knoflook, basilicum, oregano, peterselie, 2 kipfilets, kipkruiden, ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 75 gram roomboter met 1 fijngehakt teentje kruiden en fijngehakte basilicum, oregano en peterselie naar smaak. Snij 2 kipfilets open en smeer het in met kruidenboter. Vouw de kipfilet dicht en bestrooi met kipkruiden. Omwikkel met plakjes ontbijtspek. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met Franse frites en een salade. Eet smakelijk!

0
(1.981 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top