Indonesisch Stoofvlees

Indonesisch Stoofvlees

Indonesisch Stoofvlees

Ingrediƫnten: 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 2 theelepels ketoembar, 1 theelepel koenjit, zout, peper, 500 gram rundvlees, 250 ml kokosmelk, serehpoeder, koriander

Aantal personen: 2

Maak een boemboe van 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 2 theelepels ketoembar, 1 theelepel koenjit, zout en peper in de keukenmachine of in een vijzel. Snij 500 gram rundvlees in blokjes. Meng de boemboe met het vlees en laat het een nacht marineren. Doe in hete olie het gemarineerde vlees, 250 ml kokosmelk en serehpoeder naar smaak. Breng kort aan de kook. Laat het geheel 2 uur zachtjes stoven. Voeg eventueel nog wat extra kokosmelk toe. Strooi er op het laatst wat versgehakte koriander over. Lekker met witte rijst of nasi goreng. Eet smakelijk!

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top