Pittige Noedels

Pittige Noedels

Pittige Noedels

Ingrediƫnten: noodles, 2 schnitzels, gemberpoeder, ketoembar, 1 rode peper, 1 teentje knoflook, 1 prei, 3 bosuien, scheutje ketjap manis, cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels met gemberpoeder, ketoembar, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngehakte rode peper (verwijder ook de zaadjes). Roerbak tot de schnitzelreepjes bruin zijn. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak 2 minuten. Voeg vervolgens de noodles toe. Voeg cashewnoten naar eigen inzicht toe en breng op smaak met een scheutje ketjap manis. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top