Broodje Kipfilet met Kaas en Oregano

Broodje Kipfilet met Kaas en Oregano

Broodje Kipfilet met Kaas en Oregano

Ingrediƫnten: 1 ciabatta, 200 gram reepjes kipfilet, 40 gram Cheddar kaas, 40 gram jong belegen kaas, 125 ml zure room (sour cream), 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel verse oregano,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta in 7 minuten af volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 200 gram kipfiletreepjes (voorgebraden, of een restje gekookte kipfilet) met 40 gram Cheddar kaas, 40 gram jong belegen kaas, 125 ml zure room, 2 eetlepels mayonaise en 1 eetlepel fijngehakte verse oregano. Beleg de ciabatta met het kipfilet-mengsel. Leg de ciabatta’s nog even onder de gril zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!

(107 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top