Redang Boontjes met Rijst

Redang Boontjes met Rijst

Redang Boontjes met Rijst

Ingrediƫnten: rijst, 1 kipfilet, 1 ui, 1 groene paprika, 3/4 bakje Conimex boemboe voor redang vlees, 250 ml kokosmelk, 200 gram sperziebonen, 1 blikje tomatenpuree,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 gesneden paprika toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 3/4 bakje Conimex boemboe voor redang vlees en 250 ml kokosmelk toe. Breng het kort aan de kook. Voeg 200 gram sperziebonen en 1 blikje tomatenpuree toe. Roer even door en laat de sperziebonen gaar worden in de saus. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(169 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top