Shoarma Wraps

Shoarma Wraps

Shaorma Wraps

Ingrediënten: 2 schnitzels, shoarmakruiden, zout, 2 uien, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 6 tortilla wraps, knoflooksaus, sla, komkommer,

Aantal personen: 3

Bestrooi 2 in reepjes gesneden schnitzels met shoarmakruiden en zout. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete olie. Voeg 2 gesnipperde uien toe en roerbak tot de uien zacht zijn. Voeg een in stukjes gesneden rode, gele en groene paprika toe. Roerbak tot de paprika’s zacht zijn. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Bestrijk de wraps met knoflooksaus. Leg er blaadjes sla en plakjes komkommer op. Schep de shoarma er op. Vouw de tortilla dicht. Eet smakelijk!

(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top