Mie met Peultjes

Mie met Peultjes

Mie met Peultjes

Ingrediënten: mie, 1 theelepel sesamolie, 1 ui, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 200 gram peultjes, 250 gram taugé, 3 eetlepels lichte sojasaus, 3 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel azijn, 1 theelepel suiker, 3 bosuien, gebakken uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, gemberpoeder in olie met een theelepel sesamolie tot de ui zacht is. Voeg 200 gram peultjes toe en roerbak 4 minuten. Voeg vervolgens 250 gram taugé toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg 3 eetlepels lichte sojasaus, 3 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel azijn en 1 theelepel suiker toe. Roer goed door. Roer als laatste 3 in ringen gesneden bosuien toe. Serveer de peultjes met de mie. Strooi er op je bord eventueel gebakken uitjes over. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top