Lasagne

Lasagne

Lasagne

Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 courgette, 100 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, zout, lasagne bladen,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden courgette en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en breng kort aan de kook. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met zout indien nodig. Doe in 2 eenpersoons-ovenschaaltjes een laagje gehakt-groente mengsel, vervolgens lasagne bladen, een laagje saus, lasagne bladen en eindig met een laagje saus. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top