Lasagne

Lasagne

Lasagne

Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 courgette, 100 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, zout, lasagne bladen,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden courgette en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en breng kort aan de kook. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met zout indien nodig. Doe in 2 eenpersoons-ovenschaaltjes een laagje gehakt-groente mengsel, vervolgens lasagne bladen, een laagje saus, lasagne bladen en eindig met een laagje saus. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top