Kipfilet met Gemengde Uien

Kipfilet met Gemengde Uien

Kipfilet met Gemengde Uien

Ingrediënten: 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 100 gram zilveruitjes, 2 blokjes kippenbouillon, 1 eetlepel suiker, 3 kipfilets, 4 bosuien,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete boter 2 gesnipperde rode uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de rode ui zacht is. Voeg 100 gram zilveruitjes, 2 verkruimelde blokjes kippenbouillon en 1 eetlepel suiker toe. Laat de suiker karameliseren. Doe in een ovenschaal 3 in stukken gesneden kipfilets en schep het uien-mengsel er door. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Schep als de kip net uit de oven komt 4 in ringen gesneden bosuien door het geheel. Wij hebben er sla en aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top