Broodje Gerookte Kipfilet

Broodje Gerookte Kipfilet

Broodje Gerookte Kipfilet

Ingrediënten: pistoletjes, gerookte kipfilet, sla, Ballymaloe country relish,

Bak als je nog af te bakken pistoletjes hebt de pistoletjes in de oven. Snij 1 gerookte kipfilet in plakjes en leg de plakjes kipfilet even op de gril. Beleg de broodjes met wat sla, plakjes gerookte kipfilet en Ballymaloe country relish. Eet smakelijk!

(131 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

3 thoughts on “Broodje Gerookte Kipfilet

  1. @Loyoya, lekkere broodjes zijn hier ook favoriet, zeker nu we zo’n grill-apparaat hebben waar we panini’s mee kunnen maken. Gewoon zo’n zelf af te bakken pistoletje beleggen met veel lekkers en dan even tussen het ijzer. Mjummie!

    @Ann ow die dipsausjes van Duyvis toch, inderdaad ook lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top