Broodje Gerookte Kipfilet

Broodje Gerookte Kipfilet

Ingrediënten: pistoletjes, gerookte kipfilet, sla, Ballymaloe country relish,

Bak als je nog af te bakken pistoletjes hebt de pistoletjes in de oven. Snij 1 gerookte kipfilet in plakjes en leg de plakjes kipfilet even op de gril. Beleg de broodjes met wat sla, plakjes gerookte kipfilet en Ballymaloe country relish. Eet smakelijk!

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Broodje Gerookte Kipfilet”

  1. @Loyoya, lekkere broodjes zijn hier ook favoriet, zeker nu we zo’n grill-apparaat hebben waar we panini’s mee kunnen maken. Gewoon zo’n zelf af te bakken pistoletje beleggen met veel lekkers en dan even tussen het ijzer. Mjummie!

    @Ann ow die dipsausjes van Duyvis toch, inderdaad ook lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *