Tomaten Quiche met Camembert

Tomaten Quiche met Camembert

Tomaten Quiche met Camembert

Ingrediënten: 1 prei, vers bladerdeeg, mosterd, 3 tomaten, 240 gram camembert, zout, peper, 3 eieren, gedroogde Italiaanse kruiden, 50 ml kookroom,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 1 prei in ringen en bak de prei zacht in hete boter. Smeer een taartvorm in met boter en leg hierin het bladerdeeg. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Besmeer de bodem met een dun laagje mosterd. Leg op de bodem plakjes tomaat, plakjes camembert en prei. Ga om en om door tot alles op is. Strooi er zout, peper en gedroogde Italiaanse kruiden over. Meng 3 eieren met 50 ml kookroom. Giet dit eiermengsel over de tomaten heen. Zet de tomaten quiche ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(156 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Tomaten Quiche met Camembert

  1. dit ga ik ook snel maken. de eenvoud van het bereiden sleept me over de streep. niks geen gedoe maar gewoon die ovenschotel vullen.

Comments are closed.

Back To Top