Kwarktaart Sinaasappel

Kwarktaart Sinaasappel

Sinaasappelkwarktaart

Op de reclame zag het er zo makkelijk uit, dat wilde ik zelf ook proberen. En zowaar de reclame doet wat het zegt. De kwarktaart is gewoon gelukt in 1x.

Ingredi├źnten: 1 pak Dr. Oetker pakket voor kwarktaart sinaasappel, 60 gram boter, 400 ml water, 500 ml magere kwark, 250 ml slagroom,

Smelt 60 gram boter in de magnetron. Leg ondertussen het bakpapier op de bodem van een springvorm en zet de rand vervolgens vast. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels uit de verpakking Dr. Oetker pakket voor kwarktaart sinaasappel. Doe dit op de bodem van de springvorm en druk het een beetje aan. Zet de springvorm 10 minuten in de koelkast. Mix de taartmix met 400 ml water tot een glad geheel. Voeg vervolgens 500 ml magere kwark en 250 ml slagroom toe. Mix ongeveer 2 minuten tot je een luchtig geheel hebt. Schep het mengsel in de springvorm. Dek de springvorm goed af en zet de taart ongeveer 2 1/2 uur in de koelkast om op te stijven. Serveer met een toefje slagroom of chocoladesaus. Smul ze.

(200 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top