Kipgehaktballetjes Korma

Kip

Kipgehaktballetjes Korma

Kipgehaktballetjes Korma

Ingrediënten: rijst, 2 kipfilets, 1 1/2 eetlepel korma curry pasta (Patak’s), 1 ui, 100 gram sugarsnaps, 200 ml kokosmelk, 300 ml kippenbouillon, 10 cherrytomaten,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Hak in de keukenmachine 2 kipfilets met 1 eetlepel korma curry pasta tot gehakt. Maak hiervan kleine gehaktballetjes. Bak de kipgehaktballetjes rondom bruin in hete boter. Haal ze uit de pan en houdt even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1/2 eetlepel korma curry pasta tot de ui zacht is. Voeg 100 gram gehalveerde sugarsnaps toe en roerbak even mee. Voeg 200 ml kokosmelk en 300 ml kippenbouillon toe. Breng kort aan de kook. Doe de kipgehaktballetjes terug in de pan met 10 gehalveerde cherrytomaten. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen op halfhoog vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top