Noodles met Zoet-Zure Prei

Noodles met Zoet-Zure Prei

Noodles met Zoet-Zure Prei

Ingrediënten: noodles, 2 prei, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel rode wijnazijn, 50 ml witte wijn, 1 dessertlepel tomatenpuree, korianderpoeder (ketoembar), 50 gram cashewnoten,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak op middelhoog vuur in boter 2 in ringen gesneden prei tot de prei zacht is. Voeg 1 eetlepel honing toe en laat de prei in 5 minuten licht kleuren. Voeg vervolgens 1 eetlepel rode wijnazijn toe en laat de wijnazijn verdampen. Voeg 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 1 dessertlepel tomatenpuree en korianderpoeder naar smaak toe. Voeg op het laatst 50 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top