Kip Curry met Champignons

Kip Curry met Champignons

Kip Curry met Champignons

Ingrediƫnten: 2 eetlepels milde curry pasta, 150 ml Griekse yoghurt, snuf zout, 2 kipfilets, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, naanbrood,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 eetlepel milde curry pasta, 150 ml Griekse yoghurt en een snuf zout. Marineer 2 in blokjes gesneden kipfilet. Laat het geheel minstens een half uur marineren, liever langer. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipfilet in een ovenschaal en zet het ongeveer 20 minuten in de oven. Bak ondertussen 1 eetlepel milde curry pasta met 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak kort mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 100 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook. Voeg de kipfilet uit de oven toe en warm het geheel nog 10 minuten door. Serveer met naanbrood. Eet smakelijk!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top