Farfalle met Courgette en Kipfilet

Ingrediënten: farfalle, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, peper, 3 bosuien, 150 ml kippenbouillon, 1 courgette, 125 ml kookroom, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Kruid met peper en bak de kipfilet bruin. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak kort mee. Voeg 150 ml kippenbouillon en 1 geraspte courgette toe. Breng de bouillon kort aan de kook. Voeg 125 ml kookroom en een handvol fijngehakte basilicum toe. Laat het geheel goed warm worden. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *