Brownies

Brownies

Brownies

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 175 gram boter, 325 gram suiker, 3 eieren, 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker),

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een brownie-bakblik in met boter en bekleed met bakpapier. Smelt 200 gram pure chocolade met 175 gram boter au bain marie. Mix ondertussen 325 gram met 3 eieren schuimig. Spatel er voorzichtig 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker) en het chocolade-boter mengsel door. Doe het beslag in het brownie-bakblik. Zet het bakblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie goed afkoelen voordat je het in stukjes snijd. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker. Smul ze!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top