Brownies

Brownies

Brownies

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 175 gram boter, 325 gram suiker, 3 eieren, 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker),

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een brownie-bakblik in met boter en bekleed met bakpapier. Smelt 200 gram pure chocolade met 175 gram boter au bain marie. Mix ondertussen 325 gram met 3 eieren schuimig. Spatel er voorzichtig 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker) en het chocolade-boter mengsel door. Doe het beslag in het brownie-bakblik. Zet het bakblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie goed afkoelen voordat je het in stukjes snijd. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker. Smul ze!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top