Spaghetti met Chorizo en Paprika

Spaghetti met Chorizo en Paprika

Spaghetti met Chorizo en Paprika

Ingrediënten: spaghetti, zout, 100 gram chorizo, 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 groene paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 2 bouillonblokjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 100 gram in blokjes gesneden chorizo knapperig in een hete koekenpan. Schep het uit de pan en houd het apart. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Schep dit ook uit de pan en houd het apart. Voeg eventueel olie toe in de koekenpan. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden groene paprika toe en roerbak tot de paprika zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat met 2 bouillonblokjes toe. Breng kort aan de kook. Voeg de chorizo en kipfilet weer toe en warm het geheel nog 5 minuutjes door. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top