Hutspot met Piccalilly

Hutspot met Piccalilly

Hutspot met Piccalilly

Ingrediënten: 450 gram aardappelpuree, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 1 winterwortel, 3 eetlepels piccalilly,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak zelf aardappelpuree of neem kant-en-klare aardappelpuree die je nog even in de oven of magnetron moet verwarmen. Bak op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 2 gesnipperde uien met 1 in blokjes gesneden winterwortel tot beide zacht zijn. Meng de wortel en ui samen met de dobbelsteentjes ontbijtspek en 3 eetlepels picallily door de warme aardappelpuree. Zet dit nog 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(155 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top