Noodles met Kip en Worteltjes

Noodles met Kip en Worteltjes

Noodles met Kip en Worteltjes

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 2 eetlepels sojasaus, 2 1/2 eetlepels sesamolie, gemberpoeder, 1 teentje knoflook, noodles, 3 bosuien, 150 gram julienne gesneden worteltjes, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel azijn,

Aantal personen: 2

Snij 1 kipfilet in blokjes. Meng 2 eetlepels sojasaus met 1 eetlepel sesamolie, wat gemberpoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hierin de kipfiletblokjes. Laat dit een nachtje marineren. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete olie en 1 eetlepel sesamolie. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en 150 gram julienne gesneden worteltjes toe en roerbak kort mee. Maak een sausje van 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel azijn en 1/2 eetlepel sesamolie. Meng de noodles en het sausjes door de kip en serveer. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top