Farfalle met Doperwten en Bacon

Farfalle met Doperwten en Bacon

Farfalle met Doperwten en Bacon

Ingrediënten: farfalle, zout, 100 gram bacon, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram doperwten, 150 ml kippenbouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 100 gram in reepjes gesneden bacon tot het bijna knapperig is. Schep de bacon uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 300 gram doperwten en 150 ml kippenbouillon toe. Laat de doperwten op een middelhoog vuur gaar worden. Giet de farfalle af en meng dit samen met de bacon door de doperwten. Strooi er op je bord wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top