Varkenshaas met Champignons

Varkenshaas met Champignons

Varkenshaas met Champignons

Ingrediënten: 3 kleine varkenshaasjes, zout, peper, 1 ui, 250 gram champignons, 400 ml vleesfond,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 3 varkenshaasjes met zout en peper. Bak de varkenshaasjes rondom bruin in hete boter. Haal de varkenshaasjes uit de pan, leg het in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml vleesfond toe en laat dit op middelhoog vuur in 15 minuten in koken. Lekker met een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

0
(208 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top