Rijst met Gehakt en Sperziebonen

Rijst met Gehakt en Sperziebonen

Rijst met Gehakt en Sperziebonen

Ingrediënten: rijst, 250 gram sperziebonen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 100 ml bouillon, 2 eieren, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 175 graden. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 250 gram sperziebonen beetgaar in kokend water. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui lichtbruin is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg 100 ml sterke bouillon toe en breng het kort aan de kook. Meng 2 eieren met 250 ml kookroom. Roer dit door het gehaktmengsel. Doe het gehaktmengsel vervolgens in een ovenschaal en zet een kwartiertje in de oven. Serveer het geheel met rijst. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top