Pasteitjes met Pittig Gehakt

Pasteitjes met Pittig Gehakt

Pasteitjes met Pittig Gehakt

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 bosuien, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, zout, peper, worcestershiresaus, 4 pasteibakjes, geraspte kaas, peterselie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 4 in ringen gesneden bosuien en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak dit bruin. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje worcestershiresaus. Vul 4 pasteibakjes met het gehakt. Strooi er nog wat geraspte kaas en peterselie over. Zet de pasteibakjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(174 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top