Champignons Gevuld met Gehakt en Boursin

Champignons Gevuld met Gehakt en Boursin

Champignons Gevuld met Gehakt en Boursin

Champignons, gehakt en Boursin over. Dat werd een lekker voorgerechtje. Kan ook als hapje dienen!

Ingrediënten: 6 champignons, 100 gram gehakt, 2 eetlepels Boursin kruiden en knoflook, zout, peper, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak 6 champignons schoon en verwijder het steeltje. Meng 100 gram gehakt met 2 eetlepels Boursin kruiden en knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Vul de champignonhoedjes met het gehakt-mengsel. Strooi er wat geraspte kaas over. Leg de champignonhoedjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(245 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top